چرا استودیو وان قسمت دوم


چرا استودیو وان قسمت دو
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . توی قسمت اول از مجوعه چرا استودیو وان توضیحاتی درمورد این نرم افزار بهتون دادم ؛ ولی از این قسمت به بعد میخوایم با آپشن های منحسر به فرد این نرم افزار آشنا شیم .
و باز هم میگم که من قسط ندارم بگم که استودیو وان از بقیه نرم افزار های آهنگسازی بهتره ؛ فقط میخوام آپشن های زیبا و جذاب استودیو وان رو به شما هم بگم که با این ویژگی ها آشنا شید .

۱. Instrument و افکت های استودیو وان
خب این تصویری که میبینید محیط استودیو وان هست و تمامک رنگ هاش رو میتونیسد تغییر بدید .
نکته اولی که میخوام بهتون بگم مربوط به بخش Instrument ها و افکت هاست . برای اینکه یه وی اس تی رو لود کنید فقط کافیه اون رو بکشید و بندازید تو پلی لیستتون و از اون جالب تره اینه پلاگین ها هم به همین شکلن .
۲. افکت های خیلی خوب استودیو وان
دومین آپشن استودیو وان افکت های خیلی خوبشه ؛ یعنی از وقتی که من دارم با استودی.و وان کار میکنم کمتر از وی اس تی های خارجی استفاده میکنم ؛ وچون این برنامه افکت های خیلی فوق العاده ای داره .
۳. بانک های صدایی استودیو وان
مورد سوم وی اس تی و لوپ ها یا همون بانک های صدایی این نرم افزاره ؛ توی ورژن ۵ حجم بانک صدایی این برنامه حدود ۱۱۵ گیگ بود که واقعا بانک صدای بی نظیری در اختیارتون قرار داده بود .
همینطور یه سری وی اس تی های داخلی داره مثل همین Presence که واقعا صدا های خیلی خوبی داره و میتونید از اون هم توی کار هاتون استفاده کنید . درمورد لوپ هاش هم یه چیزی بهتون بگم ؛ فرمت لوپ هاش REX هست ، این فرمت به این شکل هست که وقتی شما سرعتشون رو کم و زیاد کنید از کیفیتشون کم نمیشه و اینم یه قابلیت جذاب این نرم افزاره .
۴. میکسر استودیو وان
بریم سراغ آپشن بعدیش که در مورد میکسرشه ما از دو راه به میکسرش دسترسی داریم که یکی خوده پنل میکسره که از قسمت View به نام console شناخته میشه .

همینطور میتونید از اینجا ، از این گزینه و از قسمت Insarts به تمام افکت هایی که وارد کردید دسترسی پیدا کنید.
۵. استریو و مونو کردن Audio
مورد پنجم ؛ وقتی یه لاین Audio درست میکنید ؛ بعد از ساخت هم میتونید به مونو و استریو تبدیل کنید .

این گزینه ای که اینجا میبیند نشون دهنده مونو بودن لاینه ؛ ولی اگه روش کلیک کنید به دو تا دایره ، یکی تو پر و یکی تو خالی ، این نشون دهنده اینه که لاین ما استریو شده .
۶. شورت کات
مورد بعدی شورت کات های این نرم افزاره ، شما میتونید برای هر عملی توی استودیو وان یه شورت کات بگیرید فقط باید بیاین توی قسمت Studio One و گزینه …Keyboard Short cuts رو انتخاب کنید و تمام اتفاقات استودیو وان رو اینجا می بینید . حالا باید تو قسمت Search چیزی که میخواید رو سرچ کنید و براش یه شورت کات تعبیه کنید .
قسمت دوم چرا استودیو وان از سایت هنر صدا رو همینجا به پایان میرسونیم . خیلی خوشحالم که تا آخر این آموزش همراهمون بودید . امیدوارم از این آموزش خوشتون اومده باشه .
دیدگاهتان را بنویسید